vrijdag 20 juli 2012

DAG 11: Labouheyre – Peyrehorade : 102 km



Rustige fietsdag vandaag, niet slecht als voorbereiding op de zware Pyreneeën tocht van morgen. Eerst een 70-tal kilometers verder door het monotone gebied van de Landes tot in de buurt van Dax. Daarna een leuke tocht met afwisselend enkele hellingen en wat vlakke stukken. Dit alles bij een zeer aangename fiets temperatuur dit is echt genieten op de fiets. Rond 14 uur aangekomen op een rustige kleine camping in de buurt van de 12de eeuwse abdij “Sorde l’Abbaye”. Lene en ik hebben deze mooie abdij resten bezocht, echt de moeite waard.

Voor het avondeten improviseerden we een lekkere barbecue op onze kleine campinggas grill. De chipolata’s en mergue worstjes zonder ei waren op korte tijd allemaal verorberd.

Alain

2 opmerkingen:

  1. Thomas en Heidi20 juli 2012 om 22:27

    Wij hebben alle updates weer gelezen! Blijven volhouden daar en geniet maar van de wijntjes en chipolata's tussendoor :-) Wij zijn vandaag weer op zoektocht geweest in Brussel, morgen gaan we frietjes eten met Bomma! Vele groetjes, Rex, Spike; Schillie, Heidi en Thomas.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag iedereen! Jullie zijn precies goed bezig. Hier is het nu eindelijk ook eens goed weer, na lange tijd! Iedereen maakt het goed. Veel groetjes uit het verre België, Carla, oma en Robbe (kanarie)!

    BeantwoordenVerwijderen