vrijdag 13 juli 2012

DAG 3: Laôn – Hénonville: 164 km

Onze langste rit zit erop! 164 km met de nodige regenbuien, dezelfde leuke Zuidwestenwind pal in het gezicht en daarbovenop hebben we nog eens 1791 hoogtemeters overwonnen. Het was met momenten echt wel afzien. Vooral die constante tegenwind speelt ons parten. Ik wist niet dat de “Mistral” zover landinwaarts actief was (het zal wel een andere ordinaire wind zijn, maar het effect is er niet minder om). ’s Middags hebben we onze boterhammetjes in Compiegne opgegeten, een mens kan niet overleven op energierepen en bananen alleen hé.

Toen we rond 19h15 op de camping aankwamen was alles weeral netjes in gereedheid gebracht (tussen de buien door) en stond het eten reeds gereed. Onze verzorgsters zijn gewoon fantastisch!

Alain

3 opmerkingen:

  1. Goed bezig ondanks het weer dat tegenpruttelt!!! Nog even doorbijten en dan zal het zonnetje er wel vaker bij zijn! De prima ontvangst telkens op 't einde van de rit maakt natuurlijk véél goed!

    Succes verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tjonge tjonge, ik krijg al kriebels als ik dit allemaal lees :)
    De wind zullen jullie er even moeten bijnemen, zorg ondertussen maar dat er ook genoeg wind in de banden zit hé ! Geniet van elke km zou ik zo zeggen, enne hoe meer zuidwaarts jullie gaan, hoe meer zonneschijn dus dat zijn ook mooie vooruitzichten !Nog veel succes met jullie trip hoor !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thomas en Heidi14 juli 2012 om 14:27

    Dat schiet goed op daar... Jullie niet laten kennen door de wind! Vele groetjes uit Kuringen, alles nog oké hier en met de hondjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen