zondag 1 juli 2012

De route is uitgestippeld.

De route is uitgestippeld.
Vandaag de nodige kaarten en routes ingeladen in de GPS.
Nog een laatste keer samen een korte fietstocht gemaakt om te testen of alles goed zit en schakelt. Alles lijkt in orde, aan de fietsen mag het niet meer liggen...
De examens zijn voor iedereen achter de rug. Zelf mag ik nog een klein weekje werken. 

Lene zal deze week alle nodige voorraden verzamelen en de fietskledij een laatste maal wassen (een echte routine bezigheid met al die trainingsritten). 
Heb samen met een vijftal collega's van Danone (het team Fresh & Ride) de zomerse "Bike to Work" challenge gewonnen. Allen hebben we gedurende deze natte juni maand 100% van onze woon-werk verplaatsingen met de fiets gerealiseerd. Voor mij was dit natuurlijk de ideale training.


2 opmerkingen:

  1. Een vlotte reis aan de helden, en natuurlijk ook aan de dappere begeleidsters! We doen een stukje in dezelfde richting, maar dan zonder pedalen. Zonder internetmanco's gaan we jullie avonturen zeker volgen (op de voet, als het ware). Veel succes!

    Annemie en Herman

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alain,

    Hopelijk hebben jullie onderweg wat minder regen dan tijdens de Bike-to-Work wedstrijd (die jullie trouwens zeer terecht hebben gewonnen, je was dan ook een supercoach voor je team)!

    Geniet van je trip, wees WISE onderweg en tot snel bij Danone,

    Kristien

    BeantwoordenVerwijderen